bende yang selalu ikut@nyorok2 belakang aku

the domo

well , ape yang berkaitan ngan topic nie just as the prove that domo is not an ordinary things besides it just for an entertainment , and just as a friend ..

kehidupan aku di matrik bermulanya dengan penuh kesuraman , bosan , penat dan itu sume ialah sangkalan yang sementara sahaja ..

bermulanya idea kreatif dari sahabat baik diberi nama "Amir Adnan" untuk meletakkan patung domo yang dibeli semasa kami outing bersama .. kedudukan yang amat strategik yang menarik perhatian umum ..


tak kire bile , dimana , dan bagaimana(haha,ape kene ngene)


satu hari tu aku telah cabut dye dari beg aku ..heee

tggu outing lagi skali nk beli nie pulak ..ari tu tgok je mcm xbest .
tp tgok blek ..heee..comel+seram
sehingga kan lecturer physics merangkap lecturer kesayangan aku ade hantar mesej kt aku berbunyi ..
salam aniq , my deary menti . nampak tak saye pakai baju ape pg td ? tq 4 the inspiration .

aku pon tak paham inspiration ape yang dye maksudkan .. so aku tanye la dye ..then jawapan nye ..

ramai pensyarah bercakap2 tentang ade seorang pelajar tu, bawak beg , ade patung melekat kat bahu dia..Ha3x .They baru tau td that my menti sebab yg tegur bj saye tadi ..

ini realiti okay .. bukan cobaan ..secara tak langsung rmai lecturer dah kenal aku dengan lecturer yang popular tu ..ceritanye sebab pagi tu dye pakai baju domo , tu yg rmai lecturer tegor dye n bukak cerita pasl aku

antara implikasi nye keesokan harinye dye belanje aku ngan amir breakfast kt Ipoh mase kiteorg join Ipoh Run ..orang kate rezeki jangan di tolak kn? heee.. thats all ..daa


tgok tu , dye sentiasa follow aku ke mana jua
 thanks for reading : )

8 comments:

NurulAtiqah said...

domo..we'r same matrik n birthday !!

mohdAnIqhAIqAL said...

really ?? selamat hari raye la cm tu ..heee

NurulAtiqah said...

haha..really la

Anonymous said...

hahahaha..pahal name aku naik weh???tq fren..
~amir adnan

mohdAnIqhAIqAL said...

atiqah : nanti bg kite hadiah bufday tau ..hehe

mohdAnIqhAIqAL said...

amir : asal tak sign in mase comment doe ? haha .ok je .thanks for the idea ..aku lg famous dr kau sekarang :P

amir hidayat said...

weh..aku kan pemalu..glemer???kau tengok aku wat havoc sok!

mohdAnIqhAIqAL said...

do i care?haha