hye perak ! the end

introduction ..

Kursus Perkhemahan Kepimpinan AhliJawatanKuasa Kolej Kediaman

ha ! gampang je name .. huhu .. gedik gitu .. wawawa.. bersambung la hikayat tentang story mory nie .. banyak aktiviti yang kami lakukan bertemakan teambuilding mencapai objektif nya ..(cett! asal ckp serious sgt) .. 

antare aktiviti menarik yang dijalankan ialah night walk yang memerlukan para peserta berjalan seorang diri mengelilingi bandar KMPK nie ,sambil menghiraukan "gangguan2" dan anasir2 luar ..

selain itu kami berekspidisi di Gua Tempurung , masak makanan menggunakan apa yang diberikan SAHAJA yang telah disembunyikan di tempat2 yang pelik ,contohnye cili boh disembunyikan di dalam beg ..haha(memang sedap le bau dye dalam beg peserta yang kene tu)


saye menjadi fasi untuk team sewel nie : )

budak nie budak domo gak !

antare team yang tengah bincang nak wt talent showtime

KONGSI part 2!

orang kuat dapor !

mereka hanya tahu menggigit 

kanak2 ribena

where is she ?? : (

kami besties !

nak jugak dye nie . lorat je
style kn? with my domo

before masok gua tempurung and after masok gua tempurung .. tak ade ape yang tinggal kekeringan ..heee

salin baju standby utk balek : )
thanks for reading

2 comments:

amir hidayat said...

memang makan dalam aa cili dalam beg tu doe..nasib baik jumpa..law dy bersemayam 3 hari dalam beg aku cane???

mohdAnIqhAIqAL said...

promote la beg cili boh :P