gendang gendut tali kecapi



bersama KMM

KMM ataupun nama lain bagi Kumpulan Mentor Muda ..Pada hari berpuasa yang ke 18 kami berbuka bersama KMM kami ..haha ..it was totally fun although it just 6 of us and our lovely mentor

Kami diundang untuk ke majlis berbuka puase bersama mentor kami di Rest House Kampar , Perak ..

harap maaf gambar kurang lawa sebab my phone ade sikit technical problem so pkai la phone kawan2 ..

kami tiba paling awal dekat bas

waacaahh KMM 215 paling kecoh

~ ~ ~ ~

ouch ~ ~

tak sabar nak berbuka..marah then lepaskan marah dengan melompat

haha , di blok asrama perempuan

jalan2 jap kat pekan Kampar

posing jap ..haha
mule2 meja kosong je tapi lepas tu = ="

ini bukan makan .. ini mencekik ..haha

muke penuh nafsu nak makan

cheers ! selamat berbuka
gembiranya dapat makan ,,haha

inilah mentor kami@lecturer paling disukai rmai


kenangan wei , rugi la law tak amek gmbr kan

haha , ganas la sangat

mereka bercita2 nak jadi ahli nujum


1 2 3 getcha

haha, sume wt aksi comel
thanks for viewing :)

6 comments:

n.i.k said...

arghh!! xsabo nak balik kg hikhik

mohdAnIqhAIqAL said...

bile balek nye? hope doing good in your journey k .. selamat hari raya :)

Akito Boron said...

tak bley blah kmm ni. posing kt depan seri teja :p

mohdAnIqhAIqAL said...

baru nampak gempak :)

Arbi said...

woit junior aku tu..aku ni first batch dkt KMPK..best giler time tu..hahaha

mohdAnIqhAIqAL said...

hoho..nice to meet you :)